

## **Public Agenda**

**UPDATED 4 APRIL 2022** 

**Subject:** Agenda for the 186<sup>th</sup> meeting of the AASB

Venue: Videoconference

**Time(s):** Thursday 7 April 2022, 10.00 am – 3.30 pm

The public is invited to attend the meeting. \* Items 1 and 6 will be held in private. Part of agenda item 3 will also be held in private.

NOTE:

The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 7 April 2022 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Public gallery attendance will be via videoconference only . Public attendees **must register their interest by email** at <a href="mailto:standard@aasb.gov.au">standard@aasb.gov.au</a>, by 5 April 2022. Videoconference details will be provided prior to the meeting to those that that have registered.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
10.00 am	1*		Agenda	
10.40am		5 min	Morning tea	
10.45 am	2	5 mins	Apologies, Declarations of Interest, Minutes and Out- of-Session Approvals	Note apologies, declarations and OOS document approvals. Consider minutes for approval
10.50 am	3*	105 min	Sustainability Reporting	Private Session: ISSB Exposure Drafts Education session*
				Public Session: Discuss scope of AASB sustainability reporting project
				Consider AASB ED wrap-around for ISSB Exposure Drafts
12.35 pm		30 mins	Lunch Break	
1.05 pm	4	75 mins	Not-for-Profit Private Sector Financial Reporting Framework	Consider staff analysis of certain Tier 3 requirements and decide preferred options
2.20 pm		5 mins	Afternoon tea	
2.25 pm	5	60 mins	AASB 15 NFP Guidance  AASB 1058 Narrow Scope  Amendments	Consider stakeholders' feedback on the ED and decide next steps
			Right-of-Use Assets of Not- For-Profit Entities	
3.25 pm	*6	5 mins	Review	
3.30 pm		CLOSE		