

Public Agenda

REVISED 7 December 2022

Subject: Agenda for the 192nd meeting of the AASB

Venue: Dexus Place, Level 14, 385 Bourke Street, Melbourne and Videoconference

Time(s): Wednesday 14 December, 10.00 am – 5.00 pm

Thursday 15 December, 10.00 am - 2.45 pm

The public is invited to attend the meeting via videoconference. * Items 1 and 12 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the

meeting. It is advisable to visit the website prior to 14 December 2022 to confirm whether the anticipated

running order remains as indicated here.

Public gallery attendance will be via videoconference only. Public attendees **must register their interest by email** at standard@aasb.gov.au, by 12 December 2022. Videoconference details will be provided prior to the meeting to those that have registered.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives	
10.00 am	1*	55 mins	Private session		
10.55 am		10 mins	Morning tea break		
11.05 am	2	5 mins	Apologies, Minutes, Out-of- Session Approvals and Declarations of Interests Note apologies, OOS approvals and declarations. Consider minutes for approval		
11.10. am	3	90 mins	Fair Value Measurement for Not- for-Profit Public Sector Entities		
12.40 pm		30 mins	Lunch break		
1.10 pm	4	45 mins	Insurance Activities in the Public Sector	Consider comments on FFR draft and ballot draft Standards	
1.55 pm	5	30 mins	Sustainability Reporting	Update on international and jurisdictional perspectives	
2.25 pm	6	15 mins	Amending Standards – Non- Current Liabilities with Covenants and Corrections and Repeals	and ballot draft of amending Standard	
2.40 pm		10 mins	Afternoon tea break		
2.50 pm	7	60 mins	Service Performance Reporting	Project background and next steps	
3.50 pm	8	30 mins	Intangible Assets	Decide on the direction of the project	
4.20 pm	9	10 mins	Research Update	Provide update on Research Activities	
4.30 pm	10	15 mins	Open for Comment	Consider response to international documents open for comment	
4.45 pm	11	15 mins	Other Business	Consider IASB and IFRIC updates, and other business	
5.00 pm			Close Day 1		

Day 2	Item	Duration	Subject	Objectives
10.00 am	1*	60 mins	Private Session	Board Education Session
11.00 am		15 mins	Morning Tea	
11.15 am	1*	75 mins	Continuation Private Session	Board Education Session
12.30 pm		30 mins	Lunch	
1.00 pm	1*	60 mins	Continuation Private Session	Board Education Session
2.00 pm	6	10 mins	Continuation Amending Standards – Non- Current Liabilities with Covenants and	Vote on ballot draft Standards
				(1) Non-current Liabilities with Covenants
			Corrections and Repeals	(2) Editorial Corrections and Repeals
2.10 pm	4	10 mins	Continuation Insurance Activities in the Public Sector	Consider comments on FFR draft and vote on ballot draft Standard
2.20 pm	3	10 mins	Continuation of Fair	Consider comments on FFR draft and vote on ballot draft
			Measurement for	Standard
			Not-for-Profit Public Sector Entities	
2.30 pm	12*	15 mins	Review of the meeting	
2.45 pm			Close Day 2	