2023 AASB RESEARCH FORUM



24 NOVEMBER

		24 NOVEMBER
QLD TIME (AEST: GMT+10)	VIC TIME (AEDT: GMT +11)	SESSION 1 - Connectivity of financial information
9:00 am	10:00 am	REGISTRATION OPEN
9:30 am (5 mins)	10:30 am (5 mins)	Opening Remarks
9:35 am (35 mins)	10:35 am (35 mins)	KEYNOTE SPEAKER
10:10 am	11:10 am	MORNING BREAK (20 MINS)
		SESSION 1 – Connectivity of non-financial and financial information
10:30 am (30 mins)	11:30 am (30 mins)	PRESENTATION 1: The use of forward-looking statements in management commentaries Research team: Professor Marvin Wee, The Australian National University; Dr Tejshree Kala, The Australian National University PRESENTATION 2: Australian listed companies' readiness for baseline and extended sustainability disclosures Research team: Professor Christine Jubb, Swinburne University of Technology; Dr Zihan Liu, University of Otago
11:00 am (30 mins)	12:00 am (30 mins)	PANEL DISCUSSION (Panelists details coming soon)
11:30 am (30 mins)	12:30 am (30 mins)	AUDIENCE DISCUSSION AND Q&A
12:00 pm	1:00pm	LUNCH BREAK (60 mins)
		SESSION 2 - Climate-related Risks in Financial Statements
1:00 pm (30 mins)	2:00 pm (30 mins)	PRESENTATION 3: Climate in accounting standards Research team: Dr Tanya Fielder, The University of Sydney PRESENTATION 4: Consequences of climate-related disclosures by Australian firms in the extractives sector Research team: Professor Millicent Chang, University of Wollongong; Dr Jing Yu, The University of Sydney
1:30 pm (30 mins)	2:30 pm (30 mins)	PANEL DISCUSSION (Panelists details coming soon)
2:00 pm (30 mins)	3:00 pm (30 mins)	AUDIENCE DISCUSSION AND Q&A
		Closing
2:30 pm (5 mins)	3:30 pm (5 mins)	Closing remarks
2:35 pm	3:35 pm	NETWORKING DRINKS



