

Public Agenda

20 April 2023

Subject: Agenda for the 195th meeting of the AASB

Venue: Videoconference

Time(s): Thursday 4 May 2023, 10.00 am – 3.45 pm

The public is invited to attend the meeting. * Items 1 and 13 will be held in private.

NOTE

The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 4 May 2023 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Public gallery attendance will be via videoconference only. Public attendees **must register their interest by email** at standard@aasb.gov.au, by 2 May 2023. Videoconference details will be provided prior to the meeting to those that have registered.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives	
10.00 am	1*	30 mins	Agenda /Chair Report		
10.30 am		10 mins	Tea Break		
10.40 am	2	5 mins	Apologies, Minutes, Out-of-Session Approvals and Declarations of Interests	Note apologies, OOS approvals and declarations. Consider minutes for approval	
10.45 am	3	60 mins	Tier 3	Summary of feedback on the Tier 3 DP and next steps	
11.45 am	4	45 mins	Service Performance Reporting	Consider Implications of Pervasive Issues, and analysis of alternative baselines	
12.30 pm		30 mins	Lunch break		
1.00 pm	4	30 mins	Continued Service Performance Reporting	Consider Implications of Pervasive Issues, and analysis of alternative baselines (cont.)	
1.30 pm	5	30 mins	Post-implementation Review of Selected Public Sector Pronouncements	Project update Consider draft Invitation to Comment	
2.00 pm	6	30 mins	Post-implementation review of AASB 1056	Consider initial feedback from academic research and targeted outreach and prioritise issues to determine the scope of the consultation document	
2.30 pm	7	15 mins	Converting AASB 1056 to a legislative instrument	Consider proposal document	
2.45 pm		10 min	Tea break		
2.55 pm	8	5 mins	Research Update	Update on recent research activities	
3.00 pm	9	15 mins	Sustainability Reporting	Update on international jurisdictional perspectives / update on GRI and public sector perspectives,	

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
3.15 pm	10	10 mins	Open for Comment	Consider response to international documents
3.25 pm	11	10 mins	Other Business	Consider IASB and IFRIC updates and other business
3.35 pm	12	5 mins	Other Business – Sustainability Reporting	
3.40 pm	13*	5 mins	Review	
3.45 pm		Close		