

Australian Government

Australian Accounting Standards Board

Public Agenda

24 May 2024

Subject:	Agenda for the 204 th meeting of the AASB
Venue:	Melbourne and via Videoconference
Time(s):	Thursday, 6 June 2024, 10.00 am – 6.00 pm Friday, 7 June 2024, 9.30 am – 5.00 pm

The public is invited to attend the meeting. * Items 1 and 13 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 6 June 2024 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Public gallery attendance will be via videoconference only. Public attendees **must register their interest by email** at <u>standard@aasb.gov.au</u>, by 4 June 2024. Videoconference details will be provided prior to the meeting to those who have registered.

DAY 1

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives			
10.00 am	1*	40 min	Closed Session				
10.40am		15 min	Morning Tea Break				
10.55 am	2	5 mins	Apologies, Declarations of Interests, Minutes and Out- of-Session Approvals	Note apologies, declarations and OOS approvals. Consider minutes for approval			
11.00 am	3	90 mins	NFP Private Framework (Tier 3)	Decisions on certain T3 topics			
12.30 pm		30 mins	Lunch Break				
1.00 pm	3	90 mins	Continuation of NFP Private Framework (Tier 3)	Decisions on certain T3 topics			
2.30 pm	4	30 mins	AASB 18 Presentation and Disclosure in Financial Statements	Consider ballot draft of AASB 18 and draft plan for outreach activities			
3.00 pm		15 mins	Afternoon Tea Break				
3.15pm	5	90 mins	Climate-related Financial Disclosure	Consider feedback			
4.45 pm		15 mins	Short break				
5.00 pm	5	60 mins	Continuation of Climate- related Financial Disclosures	Consider feedback			
6.00 pm Close Day 1							



DAY 2

Day 1	ltem	Duration	Subject	Objectives			
9.30 am	14	30 mins	Treasury Update	Update			
10.00am	5	60 mins	Continuation of Climate- related Financial Disclosures	Consider feedback			
11.00 am		15 mins	Morning Tea Break				
11.15 am	6	90 mins	ED 329 Business Combinations – Disclosures, Goodwill and Impairment	Consider feedback from outreach and decide on the matters for inclusion in the comment letter			
12.45 pm		30 mins	Lunch Break				
1.15 pm	7	90 mins	Conceptual Framework: NFP Amendments	NFP CF & SPFS Removed – Draft ED			
2.45 pm		15 mins	Afternoon Tea Break				
3.00 pm	8	90 mins	Post-implementation Review of AASB 1058	Decide on next steps/actions arising from PIR and feedback			
4.30 pm	9	5 mins	Research Report	Update			
4.35 pm	10	5 mins	Open for Comment	Consider response to international documents			
4.40 pm	11	5 mins	Other Business (Financial Reporting)	Consider IASB, ISSB and IFRIC updates and public sector work program			
4.45 pm	12	5 mins	Sustainability Reporting International Update				
4.50 pm	*13	10 mins	Review				
5.00 pm Close Day 2.							