

Public Agenda

17 April 2025

Subject: Agenda for the 212th meeting of the AASB

Venue: Videoconference

Time(s): Thursday, 1 May 2025 10.00 am – 4.45 pm

The public is invited to attend the meeting. * Items 1 and 12 will be held in private.

NOTE:

The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 1 May 2025 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Public gallery attendance will be via videoconference only. Public attendees **must register their interest by email** at <u>standard@aasb.gov.au</u>, by **COB**, **29 April 2025**. Videoconference details will be provided prior to the meeting to those who have registered.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
10.00 am	1(a)*	20 mins	Private Session	
10.20 am		10 mins	Morning tea break	
10.30 am	2	5 mins	Apologies, Declarations of Interests, Minutes and Out- of-Session Approvals	Note apologies, declarations and OOS approvals. Consider minutes for approval.
10.35 am	3	30 mins	Conceptual Framework: NFP Amendments	Consider summary of feedback on ED 334 and commence project redeliberation
11:05 am	4	30 mins	Not-for-Profit Private Sector Financial Reporting Framework (Tier 3)	Consider summary of feedback on ED 335 and commence project redeliberation
11.35 am	5	45 mins	Application of AASB 18 by Not-for-Profit Entities and Superannuation Entities	Consider stakeholder feedback from targeted outreach
12.20 pm	6	15 mins	Post-implementation Review – Leases	Discuss initial domestic feedback and seek approval to proceed with domestic consultation running concurrently with the IASB's IFRS 16 PIR.
12.35 pm		30 mins	Lunch break	
1.05 pm	7	50 mins	ITC 51 Post- implementation Review of Not-for-Profit Topics	Consider feedback and staff recommendations
1.55pm	9	20 mins	Climate-related Financial Disclosures	Finalise project plans: implementation support and industry-based information
0.45			100	IFRS educational material
2.15 pm		10 mins	Afternoon tea break	
2.25 pm	8	60 mins	AASB 1060 Review	Consider amendments made to IFRS for SMEs and additional disclosures required by IFRS 19 and their effect on AASB 1060.
				Consider whether amendments to AASB 1060 are required due to new requirements in AASB 18.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
3.25 pm		5 mins	Break	
3.30 pm	8	60 mins	AASB 1060 Review continued	Consider amendments made to IFRS for SMEs and additional disclosures required by IFRS 19 and their effect on AASB 1060.
				Consider whether amendments to AASB 1060 are required due to new requirements in AASB 18 continued.
4.30 pm	10	5 mins	Open for Comment	Consider response to international documents
4.35 pm	11	5 mins	Other Business – Financial Reporting	Consider IASB and IFRIC updates and public sector work program
4.40 pm	12*	5 mins	Review	
4.45 pm			Close	