

## **Public Agenda**

28 July 2021

**Subject:** Agenda for the 182<sup>nd</sup> meeting of the AASB

Venue: Videoconference

**Time(s):** Wednesday 4 August 2021, 9.55 am – 1.15 pm

The public is invited to attend the meeting. \* Items 1 and 7 will be held in private.

NOTE:

The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 4 August 2021 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting must register their interest by email to <a href="mailto:standard@aasb.gov.au">standard@aasb.gov.au</a>, by 2 August 2021. Only attendees that have pre-registered will be provided with registration details to join the Zoom videoconference.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
9.55 am	1*	10 mins	Report from Chair	
10.05 am	2	5 mins	Apologies and Declarations of Interest	Note apologies and declarations.
10.10 am	3	60 mins	Business Combinations under Common Control	Develop Board response to IASB DP/2020/2
11.10 am		10 mins	Break	
11.20 am	4	45 mins	Not-for-Profit Financial Reporting Framework	Consider primary objective and staff analysis of Tier 3 requirements and decide preferred options
12.05 pm	5	60 mins	IPSASB EDs on public sector measurement	Consider draft submission
1.05 pm	6	5 mins	Documents open for Comment	Consider documents open for comment
1.10 pm	7*	5 mins	Review	
1.15 pm			Close Meeting	