

Australian Government

Australian Accounting Standards Board

## **Public Agenda**

27 October 2021

Subject:	Agenda for the 184 <sup>th</sup> meeting of the AASB	
Venue:	Videoconference	
Time(s):	Wednesday 10 November 2021, 10.00 am – 6.00 pm	
	Thursday 11 November 2021, 10.00 am – 3.15 pm	

The public is invited to attend the meeting. \* Items 1, 9, 10, 19 and 20 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 10 November 2021 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting **must register their interest by email** to <u>standard@aasb.gov.au</u>, by 8 November 2021. Only attendees that have pre-registered will be provided with registration details to join the Zoom videoconference.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
10.00 am	1*		Agenda	
10.50 am		5 mins	BREAK	
10.55 am	2	5 mins	Apologies, Declarations of Interest, Minutes and Out-of-Session Approvals	Note apologies, declarations and OOS document approvals. Consider minutes for approval
11.00 am	3	75 mins	Fair Value Measurement for Not- for-Profit Entities	Consider draft modifications to AASB 13 and other measurement issues
12.15 pm	*20	60 mins	Working Lunch:	Education Session on TCFD Framework for Board & Staff
1.15 pm	4	15 mins	Analysis of subsidiaries ED versus AASB 1060	Consider the main differences between the ED and AASB 1060. Decide on response to IASB ED
1.30 pm	5	75 mins	Insurance Activities in the Public Sector	Consider a working draft ED
2.45 pm	15	45 mins	Management Commentary	Develop Board response to IASB ED/2021/6
3.30 pm		15 mins	BREAK	
3.45 pm	7	60 mins	Not-for-Profit Private Sector Financial Reporting Framework	Consider staff analysis of certain Tier 3 requirements and decide preferred options
4.45 pm		15 mins	BREAK	
5.00 pm	*9	60 mins	IASB update	Update from IASB Staff Member Ann Tarca

Day 1	ltem	Duration	Subject	Objectives
6.00 pm			Close Day 1	

Day 2	Item	Duration	Subject	Objectives
9.55 am	1(a)*	5 mins	Welcome	
10.00 am	*10	45 mins	APESB Update	
10.45am		15 min	BREAK	
11.00am	8	30 mins	Disclosure Initiatives	Consider alternative approaches to address the disclosure problem and response to IASB ED
11.30 am	11	75 mins	Income of Not-for- Profit Entities (AASB 1058 and AASB 15 NFP guidance) – narrow-scope amendments & Measurement of right- of-use assets from concessionary leases	Consider implementation issues and decide on next steps
12.45 pm		30 min	LUNCH	
1.15 pm	12	5 min	Research Update	Update on Research Program
1.20 pm	13	10 min	Open for comment – public	Consider response to international documents open for comment
1.30 pm	14	15 mins	First-time adoption of AASB 1 by a subsidiary Exposure Draft	Consider pre-ballot draft Exposure Draft
1.45 pm	6	45 mins	Intangibles	Consider the working draft of the staff paper
2.30 pm	16	15 mins	ED 312 Disclosure of Accounting Policies – Amendments to Tier 2 and Other Australian Accounting Standards	Consider summary of comments on ED 312 and decide how to finalise
2.45 pm	17	10 mins	Other Business - Public	Consider submissions, correspondence, IASB updates, IPSASB report and other business
2.55 pm	18	10 mins	End of year wrap up	Reflect on year
3.05 pm	*19	10 mins	Review	
3.15 pm			Close	