

Australian Government

Australian Accounting Standards Board

Public Agenda

20 August 2024

Subject:	Agenda for the 207 th meeting of the AASB
Venue:	Videoconference
Time(s):	Monday 26 August 2024, 10.00 am – 5.00 pm

The public is invited to attend the meeting. * Items 1 and 4 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 26 August 2024 confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Public gallery attendance will be via videoconference only. Public attendees **must register their interest by email** at <u>standard@aasb.gov.au</u>, by 22 August 2024. Videoconference details will be provided prior to the meeting to those who have registered.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
10.00 am	1(a)*	5 mins	Agenda / Chair Report	
	1(b)*	10 mins	Managing Director's Update and Work Program	
10.15 am	2	5 mins	Apologies, Declarations of Interests, Minutes	Note apologies, declarations. Consider minutes for approval
10.20 am	3	40 mins	Climate-related Financial Disclosures	Discussion on Sustainability Standards
11.00 am		15 mins	Morning Tea Break	
11.15 am	3	75 mins	Climate-related Financial Disclosures (continued)	Discussion on Sustainability Standards
12.30 pm		30 mins	Lunch break	
1.00 pm	3	90 mins	Climate-related Financial Disclosures (continued)	Discussion on Sustainability Standards
2.30 pm		15 mins	Morning Tea Break	
2.45 pm	3	75 mins	Climate-related Financial Disclosures (continued)	Discussion on Sustainability Standards
4.00 pm		15 mins	Short break	
4.15 pm	3	35 mins	Climate-related Financial Disclosures (continued)	Discussion on Sustainability Standards
4.50 pm	*4	10 mins	Review	
5.00 pm	Close	I	1	1