

Public Agenda

23 August 2024

Subject: Agenda for the 208th meeting of the AASB

Venue: Melbourne and Videoconference

Time(s): Thursday, 5 September 2024, 10.00 am – 5.25 pm

Friday, 6 September 2024, 10.00 am - 12.55 pm

The public is invited to attend the meeting. * Items 1 and 11 will be held in private.

NOTE:

The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 5 September 2024 confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Public gallery attendance will be via videoconference only. Public attendees **must register their interest by email** at standard@aasb.gov.au, by 3 September 2024. Videoconference details will be provided prior to the meeting to those who have registered.

Day 1 | 5 September 2024

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
10.00 am	1*	45 mins	Closed Session	
10.45 am		10 mins	Morning Tea Break	
10.55 am	2	5 mins	Apologies, Declarations of Interests, Minutes and Out-of-Session Approvals	Note apologies, declarations and OOS approvals. Consider minutes for approval
11.00 am	3	90 mins	NFP Private Framework (Tier 3)	Review a draft Exposure Draft, consider sweep issues and decide on next steps to finalise ED
12.30 pm		30 mins	Lunch break	
1.00 pm	3	90 mins	NFP Private Framework (Tier 3) (continued)	Review a draft Exposure Draft, consider sweep issues and decide on next steps to finalise ED
2.30 pm		15 min	Tea Break	
2.45 pm	4	15 mins	Annual Improvements	Vote on Australian version of IASB Standard on Annual Improvements
3.00 pm	5	90 mins	Conceptual Framework: NFP Amendments	Review a draft Exposure Draft, consider sweep issues and decide on next steps to finalise ED
4.30 pm		10 mins	Short break	
4.40 pm	6	45 mins	Post-implementation Review: AASB 1060	Decide on the project direction
5.25 pm	Close			

Day 2 | 6 September 2024

Day 2	Item	Duration	Subject	Objectives
10.00am	7	60 mins	Service Performance Reporting	Consider working draft of SPR principles based on NZ FRS 48
11.00 am		15 mins	Morning Tea break	
11.15 am	7	60 mins	Service Performance Reporting (Continued)	Consider working draft of SPR principles based on NZ FRS 48
12. 15 pm	8	10 mins	Open for Comment	Consider response to international documents
12. 25 pm	9	10 mins	Other Business (Financial Reporting)	Consider IASB, ISSB and IFRIC updates and public sector work program
12.35 pm	10	10 mins	Sustainability Reporting International Update and Other Business	
12.45 pm	11*	10 mins	Review	
12. 55 pm	Close	<u>'</u>		